• Redactia De prin Cluj

Viitorii şoferi pot susţine proba practică de traseu și în Câmpia Turzii

În Câmpia Turzii se va relua examinarea de traseu pentru dobândirea permisului de conducere.Luni a avut loc o întâlnire pentru a se discuta reluarea examinării de traseu pentru obținerea permisului de conducere. La întâlnire au participat reprezentanții celor trei școli de conducere din oraș, care au răspuns pozitiv invitației lansate de către primarul Dorin Nicolae Lojigan. Astfel, s-a discutat atât despre procedurile privind reluarea probelor de examinare pe traseu pentru dobândirea permisului de conducere, la Câmpia Turzii, cât și despre detaliile tehnice care susțin acest demers.Municipiul nostru are toată infrastructura necesară desfășurării acestor probe, inclusiv platforma betonată, necesară examenului la categoria A.


Câmpia Turzii a fost eliminată în anul 2017 din rândul orașelor unde se putea susține proba de traseu, însă din luna mai 2020, cetățenii nu se vor mai confrunta cu această problemă.


„Am revenit la normalitate, după aproape trei ani în care – din varii motive – cetățenii din Câmpia Turzii au fost nevoiți să se deplaseze la Cluj Napoca sau Turda pentru proba de traseu. Le mulțumesc atât cetățenilor, cât si proprietarilor de școli de conducere pentru răbdarea de care au dat dovadă și sunt convins că au înțeles că administrația locală se implică în bunăstarea cetățenilor. Mulțumiri aduc atât domnului prefect, Mircea Abrudean cât și doamnei subprefect, Irina Munteanu, care au dat dovadă de preocupare și implicare în soluționarea acestui demers. Totul pentru Câmpia Turzii!”, a spus primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

140 afișare0 comentariu

©2020 by De prin Cluj. Proudly created with Wix.com