• Redactia De prin Cluj

Trei clujeni au vrut să cumpere roșii și castraveți cu bani FALȘI. Au fost prinși de polițiști

Două femei și un tânăr din Cluj au fost arestați pentru folosirea unor bancnote false într-o piață agroalimentară.Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj desfășoară cercetări într-un dosar penal privind infracţiunile de punere în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune, fapte comise în cursul zilei de ieri. Diferite sume de bani au fost ridicate, iar trei persoane au fost reţinute.


Poliţiştii din Sălaj au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au pus în circulaţie două bancnote din cupiură de 100 USD, susceptibile a fi contrafăcute, în timp ce achiziţionau legume şi fructe din piaţa agroalimentară.


Persoanele bănuite au fost identificate în scurt timp, fiind vorba despre două femei de 42, respectiv 51 de ani, şi doi tineri de 17, respectiv 24 de ani, toţi din judeţul Cluj. Cei în cauză au fost opriţi în trafic, pe raza localităţii Crasna.


Asupra lor au fost găsite diferite sume de bani (patru bancnote în cupiură de 100 USD, 100 de euro, 10 rupii, 10000 rupiah, precum şi 1.635 de lei), care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.


Trei persoane au fost reţinute şi introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi vor fi prezentate Judecătoriei Şimleu Silvaniei, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

66 afișare0 comentariu

©2020 by De prin Cluj. Proudly created with Wix.com