• Redactia De prin Cluj

Târg de cariere pentru studenții politehniști la Cluj!

JobShop® este cel mai mare eveniment naţional de carieră pentru studenţii şi absolvenţii din domeniul tehnic, desfășurat în două dintre cele mai mari centre universitare din România: Cluj-Napoca şi Iaşi.
În perioada 9-13 martie se desfășoară a XXVI-a ediție a evenimentului național de carieră, JobShop®. Organizația studențească BEST Cluj-Napoca, în parteneriat cu Universitatea Tehnică, pregătesc anual o serie de activități care au rolul de a facilita primii pași în viața profesională a studenților.


Față în față cu angajatorii


Zilele de stand se vor desfășura în zilele de 9 și 10 martie, la BT Arena, în intervalul orar 10:00-17:00. În cadrul acestora, reprezentanții companiilor le vor oferi celor interesați informații în legătură cu ofertele de muncă existente și cerințele actuale. Tot acolo, studenții vor avea posibilitatea de a se înscrie la interviurile de angajare, prin depunerea CV-ului.

Cei care vor să afle mai multe despre specificul companiilor și mediul de lucru vor avea ocazia de a lua parte la activitățile pregătite de acestea în cadrul vizitelor la companii sau workshop-urilor ținute de acestea.

Visezi să îți creezi propriul start-up?

How to Start-up” este un training dedicat studenților care își doresc să descopere mai multe despre ce înseamnă un start-up, care este drumul de la idee la implementare și chiar să îi inspire în înființarea propriului lor start-up. Ideea acestui training a venit din dorința noastră de a insufla tinerilor provocarea de a-și depăși limitele și de a-și lărgi orizonturile în viitoarea lor carieră. Dacă te-am făcut curios, te așteptăm joi, 12 martie, începând cu ora 17:30, la hub-ul Tech'n Trade.


Pe tine ce te inspiră?


Într-o societate care avansează la o viteză neașteptat de rapidă, în care alegerea unui model de urmat este o sarcină din ce în ce mai provocatoare, tinerii se pot simți debusolați în căutarea succesului, fie el pe plan profesional sau personal. Și totuși, cum îți poți găsi calea? Noi credem că un prim pas e să asculți poveștile celor care au reușit.

„Cariere de Succes” își propune să prezinte în fața participanților o serie de personalități cu nume rezonant în domeniul lor, oameni care își vor da jos pentru câteva minute “masca succesului” și care vor prezenta o parte din călătoria lor: începuturile, suișurile, eșecurile, obstacolele, deciziile și evenimentele care au dat formă poveștii lor în viață de până acum.

Anul acesta, evenimentul va avea loc în data de 11 martie de la ora 17.00 la Tech'n Trade.


Grupul local BEST Cluj-Napoca este format din voluntari din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, un grup de tineri entuziaști cu viziuni îndrăznețe, extrem de motivați să învețe ce înseamnă munca în echipă, managementul unui proiect sau dezvoltarea unor abilități complementare studiilor universitare. Scopul organizației este de a promova diversitatea și de a ajuta studenții europeni de profil tehnic să dobândească o gândire internatională, prin înțelegerea mai bună a culturilor europene.


Orarul activităților: Duminică- 8 Martie Workshop de CV-uri- ora 12, sala 604 (Clădirea Turn) Luni- 9 Martie Zi de Stand- ora 10-16, BTArena (Sala Polivalentă) Marți-10 Martie Zi de Stand- ora 10-16, BTArena (Sala Polivalentă) Miercuri- 11 Martie Prezentare Banca Transilvania- 13:00-13:30 Vizită companie Betfair- 15:00-16:00 Cariere de Succes- 17:00, Tech'n Trade Joi- 12 Martie WorkShop Ernst&Young- 10:00- 11:30 How to Start-up- 17:30, Tech'n Trade Vineri- 13 Martie Workshop .msg- 10:00-11:30


Detalii suplimentare:

Facebook: Jobshop® 2020 Cluj Napoca

https://www.facebook.com/events/2450252511880333/

Cariere de succes: https://www.facebook.com/events/1395368140624217/

How to Start-up: https://www.facebook.com/events/236418877388050/

Site: https://cluj.jobshop.ro/


264 afișare0 comentariu

©2020 by De prin Cluj. Proudly created with Wix.com