• Redactia De prin Cluj

„Spitalul Stanca să fie demolat! E un GRAJD construit în 1919”. Clujenii sunt chemați să protesteze

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu îi îndeamnă pe clujeni să iasă la protest chiar de Ziua Femeii, în fața Clinicii Stanca.


Ungureanu, împreună cu membrii alianției USR-PLUS cer demolarea spitalului Ginecologie II (Stanca, așa cum este cunoscut printre clujeni) și construirea unui spital de copii modern.


„Dragi clujeni, vă rog să veniți în 8 martie, în fața Clinicii Stanca din Cluj-Napoca de pe strada 21 Decembrie, alături de mine și de colegii mei din Alianța USR-PLUS pentru a susține proiectul construirii unui Spital de Copii de la ZERO prin DEMOLAREA fostului Spital de Femei construit în 1919 pe locația unor GRAJDURI! Rog comunitatea clujeană să mi se alăture în această campanie de construire a unui Spital de Copii modern, de 14 etaje, cu 250 de paturi, atât de necesar orașului nostru! Vă rog să fiți alături de mine și să aveți încredere că acest proiect poate să prindă viață printr-o mobilizare exemplară! Rog toate partidele politice să se asocieze acestui proiect de care Cluj-Napoca are nevoie ca de aer! Putem construi ÎMPREUNĂ, avem soluții, mai este nevoie voință și determinare! Iubește Clujul cu ochii deschiși!”, a scris deputatul pe Facebook.
293 afișare0 comentariu

©2020 by De prin Cluj. Proudly created with Wix.com