• Redactia De prin Cluj

Șeful DGASPC Cluj îl atacă pe primarul Huedinului în timp ce copiii de la Școala Specială dispar

Șeful DGASPC Cluj, Daniel Tămaș, a scris o postare pe rețelele de socializare în care îl atacă pe primarul Huedinului, Mircea Moroșan, în loc să se ocupe de problemele pe care le are chiar la centrul de copii din Huedin.Startul campaniei electorale a început cu diverse atacuri, marca PSD. Membrii PSD revin la aceleași vechi tertipuri: rup afișe, atacă candidații celorlalte partide în loc să vină cu planuri concrete pentru a ajuta în cazul în care candidații lor vor fi aleși.


În orașul Huedin, atacurile au început în urmă cu câteva luni, pe Facebook, cu mult înainte să înceapă campanie electorală. Desigur, în fruntea atacurilor se află chiar Sabin Demea, contracandidatul din partea PSD a lui Mircea Moroșan. Acesta nu doar că lansează atacuri după atacuri (majoritatea fiind invalide, nedocumentate), dar își roagă și prietenii să facă la fel. De Daniel Tămaș deja se știe că este un protejat al PSD-ului, iar în urmă cu o lună, se vehicula ideea că ar urma să reprezinte partidul social democrat în lupta pentru șefia Consiliului Județean. Se pare, însă, că nu a fost să fie. Așadar, Tămaș acum se ocupă cu campanie electorală pentru colegii săi.


În acest context, șeful DGASPC a lansat o serie de atacuri pe pagina personală de Facebook, credem noi, pentru a-l ajuta pe Sabin Demea, împotriva primarului Mircea Moroșan, a realizărilor sale, dar și a planurilor pe care dorește să le pună în aplicare dacă va fi reales.


Totuși, ce trebuie alegătorii să știe este că, în timp ce Daniel Tămaș atacă nefondat candidații altor partide, Instituția pe care o coordonează are mari probleme. Opt persoane care lucrează la Centrul de tip familial din Huedin, care se află în subordinea DGASPC-ului, candidează pentru posturile de consilieri locali ai orașului Huedin, din partea PSD.

În timp ce aceștia se ocupau de campanie electorală, trei băieți au dispărut din centrul în care lucrează.


„Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 21 august, în jurul orei 11, Vigh Eduard Sebastian, în vârstă de 19 ani, Mocean Raul, de 15 ani și Filip Cosmin, de 17 ani, care sunt instituționalizați într-un centru de tip familial din orașul Huedin au plecat și nu s-au mai întors”, transmitea poliția în urmă cu câteva zile.


Din fericire, băieții au fost găsiți în scurt timp, dar asta nu scuză neglijența responsabililor DGASPC.

385 afișare0 comentariu

©2020 by De prin Cluj. Proudly created with Wix.com