• Redactia De prin Cluj

Se va desfăşura Asia Express 4? Ce spune producătorul general al emisiunii

Asia Express şi-a desemnat învingătorii pentru ediţia cu numărul trei, cea mai de succes de până acum, iar fanii aşteaptă deja un nou sezon.


Pandemia de coronavirus pune totuşi în pericol filmările pentru noul sezon, însă cu toate astea specialiştii au început castingul şi speră că totul va fi în regulă până în toamnă, atunci când echipele ar trebui să plece în Asia.

„Noi acum lucrăm deja, deși nu știm cum se va face. Noi lucrăm. Și anul trecut, în luna aprilie-mai deja lucram. La casting se lucrează deja. Imediat ce se termină un sezon începe să se lucreze la următorul sezon. Și cu voi, echipa de casting s-a întâlnit în luna aprilie a anului trecut, parcă.”, a spus Mona Segall, Producătorul General al emisiunii Asia Express.

Asia Express.


Audienţe colosale


Reality Show-ul celor de la Antena 1 a creat o adevărată isterie la nivel naţional şi a atras audienţe colosale. Postul de televiziune a înregistrat cifrele uriaşe pe care doar Revelionul organizat de Dan Negru a mai reuşit să le atingă.


Răzvan Fodor și Sorin Bontea au fost câștigătorii sezonului trei, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă componența noilor echipe. Asia Express sezonul 4 stă momentan sub semnul întrebării, dare este posibil ca întrecerea să se desfășoare dacă pandemia de coronavirus se va calma.

35 afișare0 comentariu

©2020 by De prin Cluj. Proudly created with Wix.com