• Redactia De prin Cluj

Praf de două degete și INSECTE moarte la Spitalul de Copii Cluj. Mămicile se tem pentru copiii lor

Praf gros de două degete, muște moarte, mănuși folosite aruncate pe ici pe colo, asta a găsit o mamă din Cluj când a fost în urmă cu câteva zile la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca.


În plină pandemie de coronavirus, cu măsuri care se înăspresc o dată la câteva zile pentru a feri populația de infecție, într-un spital din Cluj, mizeria a speriat-o pe o mămică din Cluj care a apelat la De prin Cluj să își facă povestea cunoscută.În cursul zilei de duminică, Cristina N. și-a dus fetița de câțiva anișori la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului pentru Copii. Fiind conștientă de pericolul pe care coronavirusul îl reprezintă pentru populație în acest moment, a fost șocată să vadă câtă mizerie este acolo.


„Am ajuns la UPU pe Moților, domnii de acolo, amabili, și-au făcut datoria, mi-au consultat gâza, apoi m-au trimis la o radiografie pulmonară. Urc cu liftul, ajung în dreptul ușii și mi s-a spus să iau loc pe scaun. Când am văzut ce e acolo, am zis că mai bine nu mă așez. E un focar de infecție. Am făcut câteva poze. E HORROR! Se vorbește de dezinfecție, dar oare... unde ne infectăm? Am luat un șervețel și am sters pervazul de la geam. PLIN de prag! De asemenea pe calorifer și după calorifer. Am văzut mănuși folosite aruncate cât colo. Sunt muște moarte, păianjeni... nu știu de cât timp nu a fost făcut curățenie... de luni de zile, poate de ani de zile?! O fi vechi spitalul, nu zic nu, dar curățenia trebuie să fie la ea acasă, mai ales în această perioadă”, a spus Cristina.


Cristina a mai explicat condițiile în care se face triajul copiilor în corturile speciale. Nu este căldură, apa plutește în cort, aparatură nu le mergea în cort! Domnule Aldea, te rog să-mi răspunzi, ce e cu mizeria din acest spital în condițiile în care COVID-19 e ucigător”, a lansat mama îngrijorată o întrebare către directorul Spitalului de Copii din Cluj-Napoca.


Alte articole despre igiena precară de la Spitalul de Copii din Cluj

Dezvăluiri despre Spitalul de Copii din Cluj: viermi, gândaci, ploșnițe

Emanuel Ungureanu reclamă igiena precară şi alimentaţia nesănătoasă la Spitalul Clinic pentru Copii
476 afișare0 comentariu

©2020 by De prin Cluj. Proudly created with Wix.com