• Redactia De prin Cluj

O bancă a fost ÎNCHISĂ după ce un bărbat A GLUMIT că vine din Italia

O bancă din Câmpia Turzii a fost închisă după ce un bărbat care a intrat să scoată niște bani a anunțat că tocmai s-a întors din Lombardia, Italia.


După ce mai multe persoane din judeţul Cluj au fost amendate în ultimele zile pentru că nu au respectat regimul de autoizolare, o altă persoană a reuşit să închidă o bancă din Câmpia Turzii pentru câteva ore după ce a afirmat că a venit din Lombardia, cea mai afectată zonă din Italia de coronavirus.Bărbatul din Viişoara a făcut o glumă proastă, reușind astfel să suspende activitatea băncii pentru câteva ore. Acum va suporta consecințele acestei glume.


"În cursul zilei de azi am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pătruns în incinta unei unități bancare de pe raza municipiului Câmpia Turzii și ar fi afirmat că s-a întors recent din Italia. Polițiștii au demarat de îndată verificări, au identificat bărbatul în cauză și au stabilit faptul că bărbatul nu s-a întors din Italia, ci din Germania. La punctul de trecere al frontierei a completat formularul specific si i s-au facut analize medicale, fiindu-i transmis faptul ca nu se impune sa stea in autoizolare. In continuare se vor lua măsuri legale față de acesta. Este vorba despre un bărbat din Viişoara", a transmis IPJ Cluj.

187 afișare0 comentariu

©2020 by De prin Cluj. Proudly created with Wix.com