• Redactia De prin Cluj

Mașina unui medic, VANDALIZATĂ. Bărbatul bănuiește că femeia de serviciu ar fi VINOVATĂ!


Mașina unui medic din Cluj-Napoca a fost vandalizată weekendul trecut. Medicul bănuiește că vinovată ar fi femeia de serviciu, pe care a reclamat-o fiindcă nu dezinfecta bine cabinetul în care lucrează.


Schwartz Robert este un medic care are cabinetul medical într-un imobil împreună cu alți doctori, în cartierul Mănăștur. Vineri și-a lăsat mașina în curtea clădirii în care lucrează, iar duminică, când s-a întors la muncă, a observat că mașina i-a fost zgâriată. Doctorul bănuiește că ar fi vinovată femeia de serviciu, cu care se află în conflict, însă are nevoie de dovezi.


Medicul a acuzat-o pe femeia care se ocupă de curățenie că nu respectă prevederile Ordonanței Militare nr.2 cu privire la combaterea răspândirii pandemiei COVID-19. Pe scurt, susține că nu dezinfectează așa cum ar trebui. De asemenea, medicul a spus că a luat personal „imediat măsuri severe de curățenie și dezinfectare a clădirii”.


Medicul susține că în momentul în care a plecat vineri de la muncă, în clădire se afla doar personalul de la cabinetul unei colege și femeia de serviciu și crede că nu ar fi sărit nimeni gardul doar să zgârie mașina.


„E greu de crezut că cineva ar fi sărit gardul să zgârie mașina de jur împrejur pe ambele părți repetat și să plece tot peste gard. Fiind blocuri în jur, tot îl observa cineva. Prin urmare, cred că numai dintre cei care au cheie la imobil puteau intra, lacătele fiind intacte”


Cadrul didactic și-a făcut publica povestea pe rețelele de socializare, unde a specificat că ar exista conflicte între el și femeia de serviciu


„Menționez că mă aflu în conflict cu aceasta, denunțând protocolul de împărțite a cheltuielilor pentru neregulile constatate și refuzul repetat al doamnei de a efectua corect și eficient curățenie în cabinetul meu și în clădire după cerințele DSP, ceea ce cade sub incidența legii penale faptă ce este sancționată penal : Infracțiuni contra sănătății publice”, a scris medicul.

Întreaga poveste poate fi citită pe Facebook-ul medicului.447 afișare0 comentariu

©2020 by De prin Cluj. Proudly created with Wix.com