• Redactia De prin Cluj

Eurovision, ANULAT! România ar fi fost reprezentată la concurs de o CLUJEANCĂ!

Concursul Eurovision din acest an a devenit cea mai recentă victimă a crizei coronavirusului din Europa. Concursul Eurovision, programat pentru luna mai la Rotterdam, a fost anulat, a declarat Uniunea Europeană de Radiodifuziune într-un comunicat.


Totuși, în acest moment există discuții să fie organizat anul viitor, tot la Rotterdam.


„Anunțăm cu regret anularea Eurovision Song Contest 2020 de la Rotterdam. În ultimele săptămâni am explorat multe opțiuni alternative pentru a permite concursului Eurovision să meargă înainte. Cu toate acestea, incertitudinea creată de răspândirea COVID-19 în întreaga Europa - și restricțiile instituite de guvernele radiodifuzorilor participante și de autoritățile olandeze - înseamnă că Uniunea Europeană de Radiodifuziune a luat decizia dificilă că este imposibil să continuăm cu evenimentul live așa cum a fost planificat. Suntem foarte mândri că Eurovision Song Contest a unit audiențe în fiecare an, fără întrerupere, în ultimii 64 de ani și noi, ca și milioanele de fani din întreaga lume, suntem extrem de întristați că nu poate avea loc în luna mai. . EBU, NPO, NOS, AVROTROS și Orașul Rotterdam vor continua o discuție cu privire la găzduirea Eurovision Song Contest în 2021. Dorim să rugăm oamenii să aibă răbdare cu noi în timp ce lucrăm prin ramificările acestei decizii fără precedent și așteptăm cu răbdare orice noutăți în zilele și săptămânile următoare. Dorim să aducem un omagiu întregii echipe de radiodifuziune gazdă din Olanda și celor 41 de membri ai noștri care au muncit atât de mult la planificarea evenimentului din acest an. Suntem cu toții la fel de inimați încât Concursul Eurovision nu va putea fi pus în scenă în mai și știm că întreaga familie Eurovision, din întreaga lume, va continua să ofere dragoste și sprijin unul pentru celălalt în acest moment dificil”, au transmis organizatorii.


Anul acesta piesa „Alcohol You", interpretată de clujeanca Roxen, ar fi fost piesa care reprezenta România la Eurovision 2020.


Roxen are 20 de ani, s-a născut la Cluj şi cântă de la vârsta de 7 ani. A participat la numeroase concursuri şi a ştiut mereu că muzica este calea pe care o va urma în viaţă. Are deja două piese în topurile muzicale ale momentului : "You don’t love me" feat Sickotoy şi "Ce-ţi cântă dragostea", care sunt difuzate în heavy rotation, atât la radiourile din România, cât şi în playlist-urile televiziunilor de specialitate.


În doar câteva săptămâni de la lansare, piesa "You don’t love me" s-a regăsit în playlist-urile celor mai relevante radiouri din Franţa, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elveţia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazahstan, Estonia şi Moldova, însumând peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube.


Videoclipul piesei "Ce-ţi cântă dragostea" a acumulat aproape 9 milioane de vizualizări pe YouTube, iar melodia se află în heavy rotation la cele mai importante posturi de radio comerciale din România.

68 afișare0 comentariu

©2020 by De prin Cluj. Proudly created with Wix.com