• Redactia De prin Cluj

Doi tineri clujeni fac haz de necaz și creează filmări amuzante despre viața în izolare. FOTO/VIDEO


Diana, la un eveniment, înainte de izolare

Sergiu și Diana sunt doi tineri clujeni pasionați de foto și video, activități care de cele mai multe ori au loc în aer liber sau la diverse evenimente. Cei doi fotografiază și filmează evenimente, ceea ce înseamnă că au o viață foarte activă în general.


De când trebuie să petreacă timp în auto-izolare, cei doi găsesc diferite metode pentru a-și petrece timpul liber.

Sergiu, filmând la o nuntă

„La început ne-a fost dificil să ne acomodăm cu ideea, având în vedere că suntem fotografi de eveniment amândoi și toate evenimentele cum ar fi nunți, botezuri, corporate s-au anulat/amânat pentru viitorul previzibil”, spun cei doi.


Cei doi își câștigă existența făcând ceea ce le place, iar în momentul în care

întreaga activitate și s-a oprit, ar fi putut să aleagă calea cea mai ușoară, să nu mai facă nimic, însă și-au dat seama că cel mai bine ar fi să fie cât mai productivi, chiar și în timp ce stau acasă.


„Ne-am dat seama destul de repede că trebuie să ne ocupăm timpul cu ceva creativ, că nu trebuie doar să dormim, să mâncăm sau să ne uităm la filme și seriale”, a explicat Sergiu.Pregătiri pentru un nou video despre izolare

Astfel, că cei doi au conceput un serial care are în centru chiar această situație de izolare.


„Am venit cu ideea să începem un mini serial online în jurul acestei situații. Producem câte un video o dată la două zile. În prima zi găsim o idee, scriem scenariul și planificăm filmarea pentru a doua zi. În ziua filmării și postării, în prima parte a zilei filmăm totul, ceea ce ne ia în medie cam patru ore, iar pe urmă Sergiu face montajul”, a explicat Diana.


Diana, ocupându-și timpul liber cu o carte

Evident, cei doi nu își ocupă tot timpul cu filmările așa că încearcă să găsească tot felul de activități inedite.


„Eu de obicei citesc până termină Sergiu de făcut montajul filmărilor și postează episodul. Avem mult timp liber pe care încercăm să-l umplem cât mai mult. Spre exemplu, într-una dintre aceste zile, Sergiu și-a făcut un service meticulos la una dintre biciclete, iar eu am început să învăț să desenez portrete digitale tip cartoon”, a adăugat Diana.


Pentru mai multe video-uri, dați click aici: Stories


1019 afișare0 comentariu

©2020 by De prin Cluj. Proudly created with Wix.com