• Redactia De prin Cluj

Directorul unui spital din Cluj, JIGNIRI la adresa medicilor care cer echipament de protecție

Cadre medicale din Spitalul Clininc Județean de Urgență Cluj-Napoca, al doilea cel mai mare spital din țară, îl acuză pe directorul medical, Adela Golea, că îi descurajează să poarte echipament de protecție, numindu-i „isterici și paranoici”. Asta în timp ce mai mulți angajați și-au luat echipamente din banii lor.Mai multe cadre medicale de la spitalul din Cluj și-au căutat și achiziționat echipament de protecție, din banii lor. Asta deoarece consideră că nu au primit protecție corespunzătoare din partea instituției, după cum au acuzat ei. În plus, angajații instituției o acuză pe Adela Golea, directorul medical al spitalului, că i-a jignit, numindu-i „isterici și paranoici”. Contactată de Libertatea, directoarea spune că oamenii sunt speriați, dar nu în toate cazurile temerile lor sunt și justificate.


„Există protecție pentru oameni, ne-am adaptat. Nu e de șapte stele, e de trei stele, dar trebuie să fie funcțional. Da, există o spaimă generală. Acum toți vor să fie cosmonauți, indiferent dacă au sau nu expunere. Cred că trebuie să ne protejăm fiecare pe nivelul nostru de expunere și să avem grijă de resurse. Producția este aproape zero peste tot”, a spus Adela Golea, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Cluj:


Citeşte întreaga ştire:„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”


2251 afișare0 comentariu

©2020 by De prin Cluj. Proudly created with Wix.com