• Redactia De prin Cluj

Cum a ajuns clujeanca cu CORONAVIRUS în Cluj-Napoca și cu cine a interacționat

Femeia din Cluj care a fost depistată pozitiv cu coronavirus a ajuns din Italia acasă în data de 10 martie și a mers singură la Spitalul de Boli Infecțioase.


Al doilea caz de coronavirus a fost confirmat în județul Cluj, după ce joi seara a fost confirmat primul caz.Unul dintre clujenii depistați pozitiv cu coronavirus este internat la un spital din Timișoara. Pacienta din Cluj care a fost depistată pozitiv cu coronavirus a ajuns acasă și a intrat în contact cu rudele ei, iar când a văzut că se simte rău, a mers la spital.


„Pacienta depistată positiv ieri, este vorba despre o persoană de sex feminin de 33 din județul Cluj, a ajuns în vama Borș cu autoturismul în data de 10 martie la ora 3 dimineața. În mașină a fost însoțită de două persoane din Caraș Severin și o persoană din Oradea.


Aceste trei persoane au intrat în izolare la domiciliu. Femeia din Cluj a ajuns la Cluj-napoca la rude, ulterior dimineața s-a cazat la un hotel din municipiu. După două ore s-a deplasat la Spitalul de Boli infecțioane pe jos, cu simptome. Până acum au fost identificate șapte persoane cu care a intrat în contact, cărora le-au fost prelevate probele”, a transmis Mircea Abrudean, prefectul județului Cluj.


În județul Cluj, numărul persoanelor aflate în izolare este de 987. În carantină instituționalizată se află 46 de persoane. 7 dintre cei 53 care se aflau inițial în carantină instituționalizată au fost transferați la județele de domiciliu.

515 afișare0 comentariu

©2020 by De prin Cluj. Proudly created with Wix.com