• Redactia De prin Cluj

Beard Brothers au adunat peste 280.000 de euro pentru a dota spitalele cu măști și dezinfectante

Conștienți de problema spitalelor cu lipsa mănușilor, a măștilor de protecție și a dezinfectantelor, voluntarii de la Beard Brothers au adunat o sumă ce se apropie de 300.000 de euro, bani cu care vor dota spitalele cu cele necesare.


Până acum, bărboșii de la cel mai nonconformist ONG din țară au reușit să adune suma de 283.276 de euro, bani cu care au cumpărat și urmează să mai cumpere măști, dezinfectante, ochelari de protecție și ce mai este nevoie pentru spitale.


Până acum au fost livrate: 2.800 de măști FFP2 cu valvă, 1.704 ochelari de protecție, 1.269 de litri de dezinfectant pentru mâini, un ecograf pulmonar și 2 videolaringoscoape. Alte 9.000 de măști, 10.000 de combinezoane și 20.000 de măști chirurgicale au fost comandate și urmează să fie livrate.Lupta însă continuă și este în continuare nevoie de donații, iar orice leu contează.


„Avem nevoie de voi - modul în care acționăm în aceste zile poate face diferența!

Răspândirea #COVID19 înseamnă că spitalele au nevoie de tot mai multe materiale, de la echipamente la consumabile de zi cu zi, pentru a gestiona răspândirea cazurilor de #Coronavirus și a evita infecțiile noi. În ultimele zile, sute de oameni și zeci de companii au făcut donații, iar voluntarii Beard Brothers au folosit fondurile pentru a căuta și a achiziționa materiale sanitare de primă necesitate. Le mulțumim tuturor celor ce s-au implicat!

Este esențial ca acest efort să poată continua, fiindcă nevoile spitalelor sunt tot mai mari, iar materialele tot mai greu de găsit.

Cum poți ajuta de acasă? Donează! Avem nevoie de susținere financiară constantă pentru a cumpăra rapid cele necesare, atunci când identificăm un stoc existent.

Donează pe https://www.beard-brothers.ro/doneaza/ sau prin transfer bancar în contul RO58BTRLRONCRT0249735201, titular Asociația Beard Brothers, cu specificația “WE STAND TOGETHER”. Materialele merg către #CatedraATI (Anestezie și Terapie Intensivă), de unde sunt distribuite în funcție de priorități la nivelul județului Cluj. Materiale donate, până acum, au ajuns la Spitalul Clinic Judetean, Spitalul de Boli Infectioase, Spitalul Municipal, UPU, Smurd”, au transmis reprezentanții Beard Brothers.
252 afișare0 comentariu

©2020 by De prin Cluj. Proudly created with Wix.com