• Redactia De prin Cluj

ATENȚIE! Un bărbat SUSPECT dă târcoale copiilor prin Florești și Cluj. Poliția face cercetări

Mai multe mămici au tras un semnal de alarmă cu privire la un individ care dă târcoale mamelor cu copii mici, dar și locurilor de joacă din Florești și Cluj.


„Acest bărbat a urmărit-o pe fiica cuiva din Florești din Terra până în centru. Era cu fetița în cărucior și voia să ajungă la nepoțică. Când a ajuns la creșă, bărbatul a vrut să intre după ea în curte. Câteva minute mai târziu, stând în fața creșei, s-a legat de o bunică ce avea copilul în brațe”, a povestit o floreșteancă.Se pare că bărbatul de mult timp dă târcoale copiilor atât în Florești cât și în Cluj.


„Noi am avut probleme cu el în octombrie anul trecut în Parcul Mare. După două săptămâni ne-am reîntâlnit cu el în Vivo și m-a urmărit să îmi ia fetița de 2 ani de lângă mine”, a spus o mamă.


Din spusele celor care l-au văzut, bărbatul nu acostează doar mame cu copii, ci își face veacul și prin preajma locurilor de joacă, încercând să îi ademenească pe cei mici.


„E periculos acest bărbat! Eu am lucrat în Iulius Mall la locul de joacă pentru copii și aproape în fiecare seară venea și se uita insistent la copii”, a spus o tânără.


„Și eu l-am întâlnit tot în zona locului de joacă pentru copii. Eram cu nepoțelul meu și se uita foarte insistent la copii, avea două doze de suc nedeschise în mână și le tot afișa în fața copiilor”, a spus o clujeancă.


Sursele De Prin Cluj spun că bărbatul este cunoscut ca având probleme psihice.


Polițiștii clujeni au identificat cine este bărbatul.


„Ieri a fost primită o sesizare cu privire la faptul că un bărbat are un comportament neadecvat pe strada Constanța din Cluj-Napoca. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, însă bărbatul nu a fost găsit. Investigațiile au continuat și s-a reușit stabilirea identității acestuia, verificările continuând pentru depistarea și luarea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

618 afișare0 comentariu

©2020 by De prin Cluj. Proudly created with Wix.com