• Redactia De prin Cluj

AJUTOR! 20 de cadre medicale din Gilău nu au cu ce ajunge la spitalele din Cluj

O distanță de nici 20 de kilometri înseamnă mult mai mult pentru 20 de cadre medicale care nu au cu ce să se deplaseze la spitalele din Cluj-Napoca unde luptă din răsputeri să salvețe vieți.


20 de cadre medicale care locuiesc în Gilău fac un apel disperat către comunitate, după ce firma de transport cu care călătoreau s-a retras de pe această rută. Mesajul lor a fost transmis de deputatul clujean Emanuel Ungureanu care s-a oferit să pună la bătaie 6.000 de lei pentru a plăti cursele medicilor.


Sursă foto: https://www.wantedinrome.com/

„O asistentă medicală care lucrează pe secția de Neurologie a Spitalului Județean de Urgență Cluj m-a rugat în această seară să cer ajutorul comunității pentru a găsi soluții de transport din comuna Gilău către spitalele din Cluj-Napoca pentru peste 20 de cadre medico-sanitare. Situația este teribil de grea, oamenii aceștia luptă să asigure asistența medicală pentru noi. Firma Alis care opera pe această rută s-a retras. Primarul comunei Gilău se dovedește neputincios. Haideți să ajutăm! Fac un apel public la firmele de taximetrie, sau de transport din Cluj-Napoca să întindă o mână de ajutor! Sunt sigur că găsim resurse să plătim aceste curse, eu pun la bătaie 6000 de lei sponsorizare. Ajutăm? Mulțumesc frumos din suflet!”, a transmis Ungureanu.

4012 afișare1 comentariu

©2020 by De prin Cluj. Proudly created with Wix.com