• Redactia De prin Cluj

Ai probleme cu laptopul, telefonul sau vrei o imprimantă nouă? Află la cine poți apela!

Ai probleme cu laptopul? Telefonul nu mai merge așa cum mergea odată? Te-ai săturat să mergi până în oraș ca să printezi ceva? În Huedin există un loc unde toate aceste probleme pot fi rezolvate în cel mai scurt timp.


Ținând cont de faptul că tehnologia a devenit o parte importantă a vieții noastre, în momentul în care calculatorul, tableta, telefonul sau laptopul se strică, asta ne poate da peste cap. Toate dispozitivele pe care le folosim necesită uneori să fie înlocuite cu altele noi, dar de cele mai multe ori sunt probleme minore care pot fi reparate de un specialist.


Astfel, dacă ești din Huedin și din împrejurimi, nu ai nevoie să mergi foarte departe. Sergiu Mazăre are service-ul chiar în inima orașului!


Sergiu Mazăre se ocupă de reparații ale computerelor, laptopurilor, dar și ale telefoanelor. De asemenea, pentru cei care doresc să investească în astfel de aparatură, pot să cumpere chiar de aici imprimante, laptopuri, calculatoare și monitoare atât noi cât și second hand.

De asemenea, pentru cei care doresc o protecție mai bună pentru telefonul lor, la Sergiu găsesc folii de protecție și huse pentru telefoane.


Mazăre Sergiu Simion PFA oferă și instalări de software și depanare soft pentru calculatoare, iar la telefoanele mobile se pot face operațiuni specifice, cum ar fi deblocarea, decodarea sau înlocuirea ecranului. Preventiv, se recomandă curățarea periodică a anumitor dispozitive, cum este cazul laptopurilor, pentru a le prelungi viața.


Tot aici se pot încărca și cartușele de imprimantă, atât cele cu cerneală cât și cele cu praf (pentru printere laser). Toate lucrările beneficiază de garanție, minim 12 luni pentru produsele second-hand și minim 3 luni pentru manoperă. Așadar, în cazul în care sunt probleme, clientul poate reveni oricând pe baza garanției! De asemenea, pentru cei care au nevoie, se poate emite și factură.


Mai multe detalii puteți obține direct de aici:

Service Calculatoare – Sergiu Mazăre Adresa: Piața Republicii nr. 8, bl. F4, et. 1, ap. 5 Telefon: 0758 638 152 E-mail: pfamazaresergiu@gmail.com Orar: luni-vineri, 10:00-18:00 Facebook: https://www.facebook.com/Service-Pc-Laptops-Huedin-0758638152-1388244191396185/
286 afișare0 comentariu

©2020 by De prin Cluj. Proudly created with Wix.com