• Redactia De prin Cluj

Accident GRAV într-un sat din județul Cluj. Două persoane au ajuns la spital

Un șofer de aproximativ 50 de ani a fost la un pas de a-și pierde viața în apropiere de Nădășelu.

Două echipaje de intervenție SAJ și o autospecială de descarcerare au fost solicitate în această dimineață pentru a interveni în urma unui accident petrecut în apropiere de Nădășelu.


„Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 10.00, iar în momentul sosirii pompierilor la locul evenimentului șoferul era ieșit din autoturism, iar pasagera se afla în interiorul autoturismului. Pompierii au utilizat echipamentele din dotare pentru a putea scoate femeia, de circa 50 de ani, din autoturism, fără agravarea leziunilor suferite și au predat-o echipajului SAJ pentru a fi transportată la spital. Acesta prezenta suspiciuni de multiple fracturi, dar era conștientă și cooperantă. Bărbatul, în vârstă de circa 50 de ani, a primit primul ajutor medical și a fost transportat la spital. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor medical, au asigurat siguranța intervenției și măsuri de prevenire a incendiilor ca urmare a scurgerilor de hidrocarburi.”, a transmis ISU Cluj.


Din primele informații, bărbatul ar fi ieșit cu mașina de pe partea carosabilă și a ajuns într-un șanț.


„Din primele informații este vorba despre o autoaccidentare. Un conducător auto de 68 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa dinspre Cluj înspre Zalau, pe fondul neatenției, a părăsit partea carosabilă, ajungând cu autoturismul în șantul de colectare a apelor pluviale. A rezultat rănirea acestuia și a pasagerului dreapta-față, o femeie în vârstă de 67 de ani, din Cluj-Napoca. Au fost transportați la o unitate spitalicească pentru acordarea îngrijirilor medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, nu a consumat alcool”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

126 afișare0 comentariu

©2020 by De prin Cluj. Proudly created with Wix.com